torstai 26. toukokuuta 2011

TERVETULOA MAALAAMAAN MUU-AITAA!

Tervetuloa maalaamaan Muu-aitaa Kalasatamaan lauantaina 28.5.! Maalaus tapahtuu Refresh-graffititapahtuman yhteydessä. Aikataulu vapaa, olisi ainoastaan toivottavaa, että maalarit olisivat työssään tapahtuman aikana. Voitte noutaa pohjamaalin (rajattu sävyvalikoima) Make Your Markista Suvilahdesta 5 sen aukioloaikoina (oma tela mukaan), muuten maalaus tapahtuu graffitityyliin maalarin omalla kustannuksella. Maalaus tapahtuu itse-organisoituvasti eli vallatkaa haluamanne kohta Muu-aidasta ja antakaa palaa. Aita maalataan uusiksi joka toinen lauantai kesän ajan. Mitään takuuta siitä, että työt pysyvät aidassa kaksi viikkoa ei voi tietty antaa, se riippuu ehkä myös hiukan töistä :). Alla tiedote tapahtumasta, kartta liitteenä, lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@part.fi, 040 725 9054/Johanna Hyrkäs


KALASATAMAN RANTAREITIN VARRELTA VARATAAN AITAA MYÖS MUUNLAISELLE VISUAALISELLE ILMAISULLE

Pieni osa Kalasataman Euroopan pisimmästä graffitiseinästä otetaan tulevana kesänä muuhun käyttöön kuin graffitien maalaukseen. ”Sörnäisteniemellä olevat aidat ovat olleet maalajien ahkerassa käytössä, mutta nyt yksi aidoista otetaan takaisin muunlaiselle visuaaliselle ilmaisulle kuin graffiteille”, kertoo Johanna Hyrkäs, Kalasataman ympäristötaidekoordinaattori. Muu-aidaksi nimetty aita on 140 metriä pitkä ja se sijaitsee entisessä Sompasaaren satamassa, satama-altaan laidalla Kalasataman Konttiaukion vieressä. ”Tarkoitus on, että Muu-aidas maalaukset pysyisivät seinällä aina kaksi viikkoa ennen kuin aita maalataan uusiksi aina joka toinen lauantai kesän ajan,” Hyrkäs jatkaa.

Graffiteja saa yhä maalata Sörnäistenniemen kärjen lähellä olevalle pidemmälle 650 metriselle aidalle Kalasataman sisääntulon lähellä olevalle Nuorisoasiankeskuksen 100 metriselle aidalle sekä Suvilahden alueelta löytyvälle graffitiaidalle. Kalasatamasta löytyvät opastetaulut antavat ohjeet maalaamiseen ja yleiseen käyttäytymiseen, kuten roskien siivoamiseen ja toisten maalausrauhan kunnioittamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti