tiistai 15. joulukuuta 2009

Tuntematon kaupunki -kävely 8.12.2009 klo 17-19


Sää oli viime viikolla leppeä tämänpäiväiseen verrattuna mutta silti nostan hattua niille useammalle kymmenelle, jotka kiersivät Kalasatamassa viime tiistaina täyden kävelykierroksen. Toisaalta tarjonta oli erinomaista. Kierroksen veti kurssin opettaja kuvataiteilija Erkki Soininen ja sen varrella nähtiin töitä kymmeneltä Kuvataideakatemian opiskelijalta.

Suvi Nurmen Laiva on lastattu -teos jää huoltorakennuksen seinälle pysyvästi. Ari Björn esitteli metroasemalla suunnitelmiaan teoksiksi.

Carolina Sandell oli tehnyt satamasta keräämästään tavarasta huikean animaation, joka projisoitiin huoltorakennuksen satama-altaan puoleiseen ikkunaan.

Marina Rengel pystytti niemen kärjestä pilkistävälle Nihdin kalliolle golf-lipun. Jens Gerber valloitti ääniteokselleen pienen huoltokopin. Nikki Jääskeläinen maalasi melumuurina toimivaan asfalttimakkaraan kontin varjon.

Lukas Hoffman hamusi otetta alueesta katapultilla ja suppilomaiselle kehyksellä. Satu Tikka oli sijoitellut matkan varrelle ajattelemaan ja pysähtymään kehottavia tekstejä. Sanna Korteniemi pohti mittakaavaa, liikettä ja valoa sillan alle rakentamillaan pienoismalleilla. Corinna Helenelund ja Meri Linna toteuttivat Nihdin kärjen laiturin nokkaan syömisperformanssin.

Tosi hienoja töitä, kiitos kaikille, ja palataan! Great works, thanks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti